Miercuri 24 Aprilie

Gore a planuit sa-l injunghie pe brancardierul de la UPU Cluj! VEZI ce spun procurorii in rechizitoriu


Gore, pe numele lui adevarata Marius David, a actionat cu premeditare in momentul in care s-a dus la UPU Cluj, in seara zilei de 8 august 2011, iar apoi spre dimineata l-a injunghiat pe brancardierul unitatii.

"Din intregul material de urmarire penala rezulta ca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de omor in forma tentativei. Inculpatul actionand cu intentie directa, prevazand si urmarind suprimarea vietii partii vatamate. Asfel, in primul rand, inculpatul s-a dus inarmat cu arme apte pentru suprimarea vietii. Incupatul a actionat cu un cutit in incinta unitatii medicale, iar in momentul in care a fost retinut in curtea Clinicii de Penumoftiziologie, in aceeasi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea doua cutite asupra sa", precizeaza procurorii clujeni in rechizitoriul pe baza caruia a fost trimis in judecata.
 
Procurorii fac referire in rechizitoriu si la un incident din seara zilei de 7 august, cand Gore s-a prezentat la UPU Cluj sustinand ca a inghitit o serie de substante, cel mai probabil droguri usoare. In rechizitoriul intocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj se arata ca interlopul a fost agresiv si a plecat din spital fara acordul medicului. "A revenit seara urmatoare (n.red. 8 august), inarmat cu un cutit, si a agresat personalul medical. Fapta a fost savarsita cu premeditare, iar inculpatul a dorit sa sanctioneze personalul medical", mai sustin procurorii. Acestia precizeaza in rechizitoriu ca la UPU Cluj erau de serviciu aceeasi oameni atat in 7, cat si in 8 august, fapt care intareste supozitia ca Gore a vrut sa se razbune pentru modul in care a fost tratat.

 

Gore l-a injunghiat pe brancardierul de la UPU Cluj in noaptea de 8 spre 9 august, in jurul orei 5.30, dupa ce cateva ore a fost supus unor tratamente si investigatii medicale. Dupa ce a comis fapta si a fugarit prin Urgenta personalul medical, interlopul a disparut, fiind retinut cateva ore mai tarziu. Vezi AICI mai multe amanunte.

 

Gore este acuzat de tentativa de omor si a fost trimis in judecata, marti, 25 octombrie.
 

Vezi mai jos imagini din timpul atacului...

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Comentarii Facebook