Vineri 27 Ianuarie

Gore ar fi trebuit sa fie internat din luna martie cand si-a taiat gatul pe Calea Manastur VIDEO

 

Temutul interlop Gore, pe numele lui real Marius David, ar fi trebuit sa fie supus unui tratament psihiatric inca din luna martie, cand s-a taiat pe gat cu un cutit, pe Calea Manastur.

 

In 24 martie, in jurul orei 18.00, Gore a atras atentia trecatorilor de pe Calea Manastur, in dreptul benzinariei LuKoil, in timp ce ameninta ca isi taie gatul cu un cutit. Enervat de interventia politistilor, temutul interlop a trecut la fapte si si-a aplicat cateva taieturi pe gat si piept.

 

Gore a fost imobilizat cu ajutorul mascatilor si dus la UPU Cluj pentru ingrijiri medicale. Cateva zile mai tarziu, acesta a fost supus unei expertize psihiatrice, dar medicii au concluzionat ca nu trebuie internat intr-un spital de specialitate, deoarece numai se preface ca este nebun.

 

In timp ce se afla la Clinica de Psihiatrie, Gore s-a dat in spectacol, declarand ca: "Am fost adus la spital pentru ca vrem sa facem un film. M-am taiat pe gat din dragoste si din ura".

 

Gore, in varsta de 41 de ani, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat si condamnat pentru mai multe scandaluri in care a fost implicat alaturi de prietenii sai, Sebastian Chira si Mesi.

In 2001, Gore a fugit din Romania si s-a stabilit in Palma de Majorca, Spania. Acolo a avut un conflict cu un bucurestean, caruia i-a taiat mana cu sabia, pentru ca era "tradator". A stat inchis, dar a fost eliberat pentru ca victima nu s-a mai prezentat la proces.

In iulie 2005, el a fost extradat si si-a executat pedeapsa pe care o avusese in tara cand a fugit. Gore a stat inchis la Penitenciarul Gherla pana in 2006.

 

Vezi si...

Gore a fost dus la evaluare psihiatrica si ar putea fi internat intr-un spital de nebuni! VIDEO - INTERVIU EXCLUSIV

Fosta sotie a lui Gore, Carmen David: Gore era drogat cand si-a taiat gatul pe Calea Manastur! 

Comentarii Facebook