Gigi Becali, asteptat la Cluj de "imparateasa universului"! Femeia a vrut sa il sarute VIDEO


Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost implicat, fara voia lui, intr-o "poveste de iubire" pe Aeroportul International din Cluj-Napoca.

O femeie, autointitulata "imparateasa universului", l-a acostat pe "imparatul" Gigi Becali la iesire din terminal si i-a cerut bani pentru a ajunge in Grecia, unde o asteapta Dimitri, marea ei iubire. 

"Vreau sa va spun ca am fost in Grecia si forta mi-a dat foc la casa. Va rog sa ma ajutati si sa faceti cu mine povestea de iubire. Sarutati-ma acum. Sunteti imparatul si eu sunt imparateasa universului.

Eu nu am nicio problema, dar aseara am avut o cadere psihica. Este vorba despre povestea de iubire din Grecia. Forta mi-a dat foc la casa, special ca sa fac povestea de iubire. Forta nu vine cu banii, pentru ca povestea de iubire este un obicei grecesc, o poveste de iubire care se termina cu o casatorie. Il iubesc pe Dimitri, care este un artist care locuieste in Atena.

Am venit sa ii cer ajutor fincnaiar lui Becali ca sa divortez si sa ma duc in Grecia si sa mergem in jurul lumii cu povestea de iubire", a povestit femeia.

Gigi Becali a plecat razand de la intalnirea cu femeia care i-a desenat inimioare pe geamul masinii de lux.

Comentarii Facebook