Duminica 28 Aprilie

Daune de 600.000 de euro in cazul sportivilor de la Clubul Sportiv Unirea, decapitati in 2006, intr-un accident de circulatie


Curtea de Apel Cluj a dispus plata unor despagubiri de 600.000 de euro familiilor handbalistilor de la Clubul Sportiv Unirea, care au fost decapitati intr-un accident produs in 2006.

Soferul care i-a omorat pe juniorii de la Clubul Sportiv Unirea a fost condamnat de 3 ani de inchisoare cu executare in iulie 2010,dar a atacat decizia Tribunalului Cluj cu recurs.

Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj au dispus mentinerea pedepsei, dar au stabilit si plata unor despagubiri record, de 600.000 de euro.

Florin Danciuc conducea un autotren care transporta tabla, a intrat pe contrasens, sectionand pur si simplu microbuzul in care se aflau sportivii de la Clubul Unirea. Trei juniori au murit pe loc decapitati.

In accident au murit Bodgan Viorel Octavian, 16 ani, Olian Bogdan, 15 ani, si Coldea Mircea, 16 ani. Tragedia a survenit la iesire din localitatea Giurgeni, in timp ce handbalistii clujeni se intorceau de la o competitie din Constanta.

Comentarii Facebook