Miercuri 5 Octombrie

Gelu Oltean vorbea cu iubita lui despre drogurile pe care le lua. Ce este drogul AYAHUASCA


Clujeanul Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne, DGPI, a fost arestat, după ce Tribunalul Brașov a decis ca el, iubita lui, Vanessa Youness, și un cetățean englez, Thomas Lishman, prietenul lor, au făcut trafic de droguri de mare risc.

Consumul avea loc la clinica medicală, Youness Clinic, deținută de Vanessa Youness, doctor renumit pentru tratamentul sclerozei în plăci. Clinica se afla într-o localitate din județul Dâmbovița, iar acolo se făceau ședințe de detoxifiere a organismului, dar anchetatorii susțin că în realitate s-au organizat reuniuni de consum de droguri, inclusiv ”DMT,(dimetyltriptamina), drog de mare risc ce conține AYAHUASCA”, conform unui anunț oficial al DIICOT. Fiecare om plătea 500 de euro, iar la o reuniune participau chiar și zeci de persoane.

În luna februarie a acestui an, Gelu Oltean a acordat un interviu Evenimentului zilei în care a vorbit despre ieșirea sa din sistemul de informații, despre problemele pe care le-a avut cu dosarul de la DNA, ulterior clasat, despre relația lui cu Laura Codruța Kovesi. Tot atunci a povestit și despre preparatul despre care procurorii spun că este un drog de mare risc.

Despre iubita lui, Gelu Oltean spunea: ”Ce este adevărat despre domnișoara doctor Vanessa Youness și ce vă pot spune este că și-a învins o boală incurabilă, datorită forței și a credinței sale. A dezvoltat mai multe proiecte, printre care promovarea unui produs românesc familiilor regale din țările Golfului și dacă ar mai fi fost o sută de persoane ca ea în țară, cu siguranță ar fi crescut PIB-ul României. Și toate astea la douăzeci și ceva de ani.

Într-adevăr, din păcate, în România, dacă ești tânără, frumoasă, spirituală, bogată și deșteaptă nu ai cum să fii iubită și trebuie să se găsească ceva ca să arătăm lumii că așa ceva nu există, toți suntem la fel. Și ne simțim confortabil doar punându-i pe toți în aceeași oală: vulgaritate, infracțiune, mizerie etc. Dar vă asigur că este la polul total opus și toată lumea care a ajuns să discute cu dânsa măcar o dată, poate să confirme ce spun eu.

Dar eu am încrederea că justiția română își face datoria și practicile abuzive ale DNA -ului se vor opri. Eu datorită ei m-am vindecat de numeroase boli, nu mai iau nici un medicament din multele pe care le luam înainte și pentru asta îi sunt recunoscător”.

Despre  drog de mare risc ce conține AYAHUASCA, Oltean spunea că: ”Ayahuasca este un tratament de purificare a sufletului, a minții și a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta.

Din ignoranță, există o înțelegere greșită cu privire la ayahuasca. În traducere înseamnă vița de vie a sufletului. Dacă s-ar citi din curiozitate rețetarul acestui ceai pe Wikipedia, că e la îndemâna oricui, s-ar putea vedea că există diferite rețete ce pot fi folosite oriunde în lume legal și unele doar în America de Sud. Ambele rețete au același efect vindecător al unui spectru foarte larg de boli și afecțiuni”.

Wikipedia notează despre acest praf că: Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon și nu numai, are ca substanță de bază DMT-ul și se administrează oral cu ajutorul unui inhibitor MAOI. DMT are o structură chimică asemănătoare neurotransmițătorului serotonină. Această substanță, deși secretată natural în corp, este ilegală în majoritatea statelor lumii. În general această substanță produce puternice halucinații vizuale și experiențe interpretate de unii ca fiind de factură spirituală. În cazul în care substanța este inhalată experiența durează 5-15 minute. Efectele adverse ale adiministrării de DMT includ: creșterea concentrației de hormoni de creștere, creșterea ritmului cardiac și a presiunii arteriale, dilatarea pupilelor.

Comentarii Facebook