Gazele de șist i-au scos pe clujeni din casă, luni seara

 

Circa două sute de clujeni au protestat, luni seara, pe pietonala de pe Bulevardul Eroilor, în zona statuii Memorandiștilor. La protest a participat și soţia primarului municipiului, Oana Boc.

 

Manifestanții s-au mutat din zona statuii lui Matei Corvin din Piaţa Unirii, pentru că erau bruiați de colindele de la Târgul de Crăciun.

 

Aici se cântă colinde şi ţara se scufundă, Guvernul Ponta a distrus democraţia şi a pornit un război împotriva propriului popor. Colindele nu se potrivesc pentru ceea ce se întâmplă în această ţară. Ieri am sărbătorit Unirea, astăzi jandarmii au intrat pe un teren privat şi au bruscat oamenii care se opun Chevron. Tot astăzi, în Senat a fost introdusă o lege a minelor unde sunt cuprinse toate lucrurile împotriva cărora noi am luptat. Această lege este mai periculoasă pentru România decât cea pentru Roşia Montană, din cauză că deschide calea pentru toate exproprierile”, a spus Cornel Vâlcu, unul dintre organizatorii evenimentului.

 

Protestatarii au avut pancarte cu inscripţiile ”Viitorul trist, gazele de şist”, ”Dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, meriţi ceea ce ai” și ”Clujul pentru Pungeşti”.

 

Între manifestanți a fost și soția primarului Emil Boc.

Comentarii Facebook