GAFĂ a polițiștilor de la Rutieră la Cluj! Cum s-a ales un șofer cu dosar penal fără motiv și riscă să își piardă slujba


Un șofer clujean s-a ales cu dosar penal din cauza unor erori a polițiștilor de la Rutieră, iar acum riscă să își piardă și slujba pentru că nu mai poate circula cu mașina.

Bărbatul a fost oprit de un echipaj al Poliției, duminică seara, pe raza localității Căianu, iar aceștia i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism deși avea permisul suspendat.

Totuși, șoferul susține că nu mai avea permisul suspendat de la sfârșitul lunii februarie.

Este adevărat că am avut permisul suspendat, dar până la sfârșitul lunii ianuarie, dar apoi mi l-am lua înapoi. Acum, când m-au oprit la control i-am explicat și polițistului de la Căianu că nu mai am permisul suspendat. El mi-a zis că mă crede pe cuvânt, dar nu are ce face, că trebuie să respecte legea”, a declarat clujeanul pentru Stiri de Cluj.

Conducătorul auto a mers zilele trecute la Poliție pentru a depune o sesizare cu privire la cele întâmplate și i s-a spus că probabil este vorba de o eroare în baza de date.

Am fost ieri la Poliția Rutieră din Cluj, la permise. Am întrebat dacă am permisul suspendat și domnul de acolo mi-a spus că s-a făcut o greșeală, dar o va remedia el pe calculator. Azi, când am fost în audiență la comandantul Poliției, a verificat și deja nu mai apărea permisul suspendat. Deci, cineva a făcut modificările între timp”, a mai spus bărbatul.

Totuși, acesta încă are dosar penal și i-a fost supendat dreptul de a conduce, astfel că nu își mai poate desfășura activitatea profesională.

Comentarii Facebook