Furturi de telefoane la Băile Cojocna: Camerele de supraveghere nu funcționează


Doi clujeni care şi-au petrecut ziua de duminică la Băile Cojonca au reclamat duminică seara, la Poliţie, faptul că autori necunoscuţi le-au furat telefoanele în perioada în care ei se aflau în bazinele cu apă.

Turiştii susţin că şi-au pus pătura sub o cameră de luat vederi, amplasată pe una dintre clădiri, tocmai pentru a nu avea probleme.

 

"Am lăsat lucrurile mai de valoare în geantă şi ne-am dus să facem baie. Când am revenit am văzut cheile de la maşină aruncate pe pătură, iar portmoneul la câţive metri depărtare. Telefoanele nu le-am mai găsit deloc. Am aflat de la oamenii care erau pe lângă noi că au văzut doi copii care cotrobăiau printre lucrurile noastre", spune Vasile T. una dintre victime.

Victimele au sesizat furtul la administratorul ştrandului, care a venit la faţa locului pentru a studia zona. La rugămintea celor doi clujeni de a viziona imaginile înregistrate de camera de luat vederi, administratorul a declarat, în prima fază, că imaginile sunt captate doar în zona bazinelor cu apă caldă.

 

"I-am spus că nu e adevarat deoarece se vede clar că aparatura de înregistrare era fixată şi pe zona unde aveam pătura. Abia atunci, administratorul ne-a spus că sistemul de înregistrare video nu funcţionează", a mai spus Vasile T.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie de la Cojocna, iar surpriza a fost una totală, niciuna dintre camerele de luat vederi din incinta ştrandului nu funcţionează.

 

"E plin de puradei care intră fără să plătească bilet. Nu am nimic cu această etnie dar pe lista de preţuri, pentru un copil trebuie să pleteşti bilet şi atunci e normal să nu îi lase să intre", a mai spus bărbatul care a rămas fără telefoane.

Comentarii Facebook