Luni 26 Septembrie

Furt în stil mafiot la Cluj. Miza celor trei tâlhari a fost joasă, amenințări pentru 100 de lei-VIDEO


Polițiștii clujeni au pus în executare patru mandate de percheziție la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, la data de 6 aprilie. Aceștia au amenințat și agresat un tânăr din municipiul Cluj-Napoca, pentru un telefon și 100 de lei. 

În fapt, la data de 23 februarie a.c., un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care ar fi permis accesul în locuință a trei bărbați, ar fi fost amenințat și agresat fizic de aceștia, iar ulterior deposedat de o geantă în care se afla un telefon mobil și suma de 100 de lei, cauzând un prejudiciu total de 3.000 de lei”, anunță IPJ Cluj. 

În urma activităților investigative, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști, au fost efectuate patru percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localitatea Florești.

În baza probatoriul administrat de polițiști, cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestarea Preventivă.

Comentarii Facebook