Frizeria din centrul Clujului, unde un tuns costă încă tot 35 de lei și nu 100 de lei ca în alte părți! E posibil așa ceva? - FOTO


O frizerie din centrul Clujului mai are încă prețuri ca înainte de pandemie. Un tuns bărbătesc costă 35 de lei, adică mult sub prețul pieței și este chiar în centrul orașului, pe strada Regele Ferdinand. 

Clujenii au început deja să strâmbe din nas când văd prețurile de la soficticalele barbershop -urile din oraș. ”Mi se pare ca 70-100 lei pentru un tuns basic la bărbați e mult prea mult, aveți vreo recomandare decentă care sa nu ne ducă la sapă de lemn?”, a întrebat un clujean în mediul online.

Alți utilizatori au explicat că mai sunt și frizerii cu prețuri de 45 - 50 de lei. ”Oriunde este un frizer, nu “hair stylist”. Asta e referința către o gluma cum ca nu mai ești zidar, ești grafician din cărămidă. Eu mă tund foarte simplu, deci nu îmi trebuie ceva mare artist contemporan sa imi ceara preț dublu doar că am onoarea de a-i vedea mustața lui perfect aranjată, deci mă tund la frizeria Opera, la o tanti de vreo 70 de ani, care mă tunde exact cum vreau, pentru 40 de lei. Dar cam la toate frizeriile e așa scump”.

Ei bine, Știri de Cluj vă prezintă care este frizeria cu cel mai mic preț din oraș. Este vorba despre cea de pe strada Regele Ferdinand, de lângă magazinul Central, unde un tuns costă 35 de lei.

Programările la doamna Ildikó se fac la numărul 0740662645

Un alt loc, unde  tunsul costă 35 de lei, este la intarre pe Canalul Morii dinspre strada Regele Ferdinand. 

Programările se fac la doamna Morika: 0742036644 

photo-output.jpeg

Comentarii Facebook