Un clujean a fost implicat într-un accident rutier grav în Bistrița. Șase persoane, dintre care 3 copii au ajuns la spital, Planul Roșu activat


Un tânăr din Cluj a fost implicat miercuri, într-un accident teribil în localitatea Șintereag, județul Bistrița-Năsăud. 

Două mașini au fost implicate, iar autoritățile bistrițene au activat Planul Roșu de Intervenție, pentru a gestiona mai eficient situația.

Potrivit polițiștilor, primele date arată că un tânăr de 26 de ani, din localitatea Mica, județul Cluj, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 54 de ani din Rodna, între localitățile Șintereag și Beclean.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„După stabilizare, din cele șapte persoane implicate în accidentul rutier, șase au fost evacuate la UPU SMURD Bistrița, după cum urmează: echipajul de terapie intensivă mobilă a transportat o tânără în vârstă de aproximativ 19 ani, însărcinată (cod galben), echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o femeie politraumatizată (cod roșu), iar cu autospeciala de transport victime multiple au fost transportați la spital cei trei copii (cu vârste cuprinse între doi și șapte ani) și tatăl acestora (toți patru, cod verde), pentru investigații și îngrijiri medicale.", au declarat reprezentanții ISU BN.


Comentarii Facebook