Fotografie în PREMIERĂ cu sistemul de ILUMINAT de la noua pistă a Aeroportului Cluj - FOTO

 

Noua pistă a Aeroportului Internațional Cluj are un sistem special de iluminat, după cum se vede dintr-o fotografie realizată din apropiere.

 

Șantierul a fost închis, iar de câteva săptămâni se fac probe și se instalează sistemele de ghidare pentru avioane și cel de iluminat pentru pistă.

 

Sistemul luminos de apropiere și sistemul de balizaj au fost finalizate si verificate miercuri seara. A fost avionul Autorității Aeronautice Române care a făcut teste și verificări din aer și totul este în regulă. Aceste sisteme au fost cumpărate acum, cu ocazia investiției la noua pistă, și sunt cele mai noi și moderne din România”, a declarat pentru Știri de Cluj David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj.

 

Inaugurarea se va face în 26 octombrie, cel mai probabil, după cum anunța președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, la Știri de Cluj LIVE. Citește AICI detalii.

 

Clujenii sunt așteptați la un miting aviatic în 26 octombrie la inaugurarea noii piste a Aeroportului Internațional Cluj. Surpriza va fi o tombolă, unde poate fi câștigat un loc într-un Boeing care va survola orașul.

 

Comentarii Facebook