FOTO - O remorcă plină cu lemne s-a răsturnat pe mijlocul străzii Oașului din Cluj-Napoca


Un accident rutier a avut loc marți, 19 aprilie, chiar la primele ore ale dimineții, pe strada Oașului din cartierul Iris, municipiul Cluj-Napoca. 

O remorcă plină cu lemne s-a  răsturnat în timpul mersului pe strada Oașului din Cluj-Napoca, șoferii care au fost martorii accidentului au precizat că accidentul s-ar fi produs în jurul orei 06:10 dimineața. În urma accidentului, traficul a fost blocat aproximativ o oră, iar circulația tramvaielor a fost oprită complet până la curățarea șoselei. 

„În jurul orei 06:10, un ansamblu de vehicule(auto și remorcă), condus pe  strada Oașului, dinspre Bulevardul Muncii în direcția străzii Maramureșului, de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Cluj, s-a răsturnat pe sensul pe care se deplasa, acroșând un autoturism parcat și un stâlp de electricitate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din fericire, în urma producerii evenimentului rutier nu au fost rănite persoane. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ”, au mai precizat aceștia. 

Sursa foto: Facebook - Info Trafic jud Cluj – Cosmin Bugnar


Comentarii Facebook