FOTO. O locuință de pe strada Platanilor a ars ca o torță. Pompierii au stabilit cauza incendiului


Pompierii clujeni au intervenit în după-amiaza zilei de joi la un incendiu care a cuprins o locuință de pe strada Platanilor. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările ce au izbucnit într-o baracă situată pe strada Platanilor din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 13.20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD. În momentul sosirii la locul solicitării, echipajele de intervenție au găsit locuința, cu o suprafață de aproximativ 40 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți din aceasta.”, anunță ISU Cluj. 

Operațiunile de intervenție desfășurate de pompierii clujeni au durat mai bine de o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment.

Din primele informații, cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului, izolat necorespunzător față de materialele combustibile.

p3.jpeg

Comentarii Facebook