Festivalul de trap de la Cluj a fost ANULAT! Organizatorul a dispărut cu banii. ”MIROASE” a țeapă uriașă


Festivalul ARTISTTREE, anunțat drept cel mai mare festival de muzică trap din România, a fost anulat ”noaptea ca hoții”, iar organizatorul nu este de găsit. 

Festivalul trebuia să aibă loc la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) Cluj-Napoca, pe Valea Chintăului, în 21- 23 octombrie 2022, după ce a fost amânat o dată, la finalul lunii aprilie.

Prețurile au fost pe măsură. Abonamentul general pentru festivalul din aprilie care a fost amânat a început de la 112 lei, iar săptămânile trecute a ajuns la 200 de lei. 

Festivalul de la Cluj s-a anulat de pe o zi pe alta. Acesta se numeste Artistree si locatia acestuia trebuia sa fie Cluj Innovation Park. Trebuie să aibă loc în perioada de 21-23 octombrie, în urma unei amanari din aprilie. Am contactat site-ul de la care am luat biletele, iar răspunsul lor a fost acesta că organizatorul este de negăsit”, ne-a semnalat un festivalier dezamăgit. 

Ne cerem scuze pentru această situație, însă, din păcate, nu avem niciun răspuns din partea organizatorului, despre care nu știm nimic. Nu poate fi contactat nici telefonic, nici prin alte surse. Sper să rezolvăm cât mai repede această problemă și să revenim cu un răspuns pozitiv către dvs”, au răspuns cei de la LiveTickets. 

WhatsApp Image 2022-10-20 at 16.23.25.jpeg

Cei de la livetickets au și șters evenimentul de pe site pentru a nu fi vândute și mai multe bilete. 

WhatsApp Image 2022-10-20 at 16.24.33.jpeg

Banii pe bilete pot fi restituiți numai dacă va fi găsit organizatorul. 

Interesant este că pe afișul evenimentului apare la parteneri și Primăria Cluj-Napoca, dar și Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC), deci cineva trebuie să fi contactat municipalitatea pentru a putea organiza festivalul pe Valea Chinteni. 

Seriozitatea evenimentului poate fi dedusă și din faptul că de la festivalul anunțat în aprilie și până la cel de acum s-au schimbat și artiștii care trebuiau să urce pe scenă.

afis-artisttree-festival-cluj-2022.jpg

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook