Duminica 10 Decembrie

FOTO - CLUJ: O mașină a ajuns „pe gardul” unei case din localitatea Feleacu. O conductă de gaze a fost avariată în urma impactului


O mașină a ajuns pe gardul unei case, iar conducta de gaze din fața imobilului a fost avariată grav, duminică noaptea, în localitatea Feleacu, județul Cluj. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe raza localității Feleacu. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală, cu ocupanții ieșiți din acesta, precum și un branșament al instalației de gaze deteriorat”, au transmis reprezentanții ISU Cluj în dimineața zilei de luni, 10 octombrie. 

masina feleacu 1.jpg

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost consultat fără a fi transportat la spital. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul accidentului, până la sosirea unei echipe a distribuitorului de gaze pentru remedierea avarierii la instalația avariată”, au adăugat aceștia. 

masina feleacu 2.jpg

Comentarii Facebook