FOTO. Accident tragic în Cluj! Un bărbat și-a pierdut viața, o altă victimă transportată de urgență la spital


Tragediile se țin lanț în județul Cluj! În prag de Crăciun, un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în localitatea Bunești. Incidentul a avut loc în această dimineață. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut între localitățile Nima și Bunești. La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. 

Ajunse la locul intervenției, echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani,  în stare de inconștiență. S-a început imediat descarcerarea acestuia, însă, după ce a fost scos din autoturism, s-a constatat că avea traumatisme incompatibile cu viața.

Un echipaj SAJ oprit din trafic la accident a acordat îngrijiri medicale unui alt bărbat ce prezenta multiple traumatisme, era conștient și cooperant. Ulterior a fost preluat de echipajul SAJ dislocat la locul intervenției și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”, anunță ISU Cluj.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unei victime, pentru a sprijini acordarea primului ajutor calificat și pentru a asigura măsuri de siguranță persoanelor implicate în accident.

În această dimineață, în jurul orei 04.15, pe raza localității Bunești, pe DN 1C a fost înregistrat un accident rutier. În urma primelor cercetări efectuate rezultă că autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, din direcția municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de aceeași vârstă, din municipiul Dej. Din nefericire, în urma impactului, conducătorul din județul Bistrița-Năsăud a decedat. Celălalt conducător al autoutilitarei a fost transportat la o unitate medicală. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.”, potrivit IPJ Cluj.

Amintim că ieri, un alt accident mortal a avut loc pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

a1.jpeg

Comentarii Facebook