FOTO. Accident cumplit în Dej! Trei victime au fost predate echipajelor medicale după ce o mașină a ajuns într-un șanț adânc


Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Vâlcele din Dej. Apelul de urgență a venit în jurul orei 18:55, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de două ambulanțe SAJ. 

Echipajele au găsit un autoturism aflat într-un șanț adânc de aproape doi metri. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă trei bărbați au suferit mai multe leziuni și se aflau în imposibilitatea de a ieși singuri din șanț, fiind conștienți și cooperanți. Drept urmare, pompierii i-au scos folosind tărgile cu lopeți și i-au predat echipajelor medicale, pentru evaluare și transport la spital. 

Mai exact, a fost vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, anunță ISU Cluj.

Comentarii Facebook