Fostul locotenent Alexandru Gheorghe si-a sarbatorit ziua de nastere in Piata Unirii din Cluj-Napoca


Fostul locotenet Alexandru Gheorghe si-a sarbatorit ziua de nastere in strada, duminica seara, in Cluj-Napoca alaturi de protestatari. 

Alexandru Gheorghe a ajuns in Piata Unirii in jurul orei 18.30 si a fost primit de protestatarii de "serviciu" cu Imnul Romaniei si La Multi Ani.

Locotetentul in rezerva a fost insotit de cativa protestatari din Piata Universitatii din Bucuresti, care l-au sarbatorit la Turda, sambata, 17 martie.

Alexandru Gheorghe a fost exclus din armata dupa ce a protestat in Piata Universitatii din Bucuresti.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe, trecut in rezerva

 

"Va multumesc tuturor din suflet pentru urari si pentru cuvintele frumoase adresate... Va iubesc, la fel cum simt ca o faceti si voi... dupa 27 de ani, ziua mea de nastere a dobandit cea mai mare insemnatate de suflet... oamenii pe care ii apreciez si ii iubesc, au fost langa mine, din toate colturile tarii... nu au precupetit niciun efort in a veni si a-mi fi alturi, iar pentru asta ma inclin in fata lor cu mana pe inima...asa cum fac de obicei...o bucurie de nedescris, indestructibila, o bucurie ce nu ne poate fi luata de catre nimeni ne-a umplut sufletele tuturor...bucuria de a fi Oameni, de a rezona sufleteste Roman cu Roman, desi nu ne mai vazuseram inainte niciodata...ieri, spiritul Romanesc pur, s-a intrupat din nou intr-un mic oras din Cluj, si a prins in sufletele noastre flacara mandriei de a fi Roman si dragostea pentru tot ceea ce inseamna Neamul Romanesc...Romanii si-au dat mana cu mana, din toate colturile tarii si au putut simti in suflet ceea ce ne face pe toti sa ne mandrim ca suntem Romani..va multumesc tuturor celor prezenti, si nu numai...va respect, va apreciez si va iubesc din inima.

P.S:Toti ma intreaba "Nu regreti acum gestul facut?"... Ii rog pe cei prezenti langa mine de ziua mea, sa raspunda ei, daca un Om ar putea vreodata sa regrete banii si cariera pierduta, in locul castigarii iubirii oamenilor din jurul lui?
P.S. 2:Ma inclin in fata Galatiului si Clujului...respectul meu este total pentru cei de acolo", a scris locotenentul pe Facebook.

Comentarii Facebook