Locotenentul Alexandru Gheorghe, trecut in rezerva

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost trecut in rezerva prin ordinul semnat de ministrul Apararii, Gabriel Oprea.

 

Decizia a fost luata in urma unei propuneri facuta de Consiliul de Judecata al ofiterilor de la Flotila 71 Aeriana Campia Turzii.

 

"Consiliul de judecata al apelului din Flotila 71 Aeriana din Campia Turzii, intrunit in sedinta miercuri, 15 februarie, pentru solutionarea cererii de apel formulata de locotenentul Gheorghe Alexandru, impotriva Hotararii Consiliului de Judecata al ofiterilor, pronuntata la data de 6 februarie, a decis mentinerea hotararii initiale - vinovat, cu propunerea de trecere in rezerva", se arata intr-un comunicat al Flotilei 71 Aeriana.

 

Alexandru Gheorghe a afirmat ca "s-a saturat de batjocura din aceasta tara" si i-a indemnat pe romani sa nu aiba incredere in clasa politica si sa continue manifestatiile.

 

"Decizia ministrului Apararii Nationale de excludere a lui Alexandru Gheorghe din armata va fi contestata in contencios, la Curtea de Apel Cluj. Daca va fi nevoie, vom merge si la instantele internationale pentru a se face dreptate", a declarat Ion Panaitescu, avocatul locotenentului.

Comentarii Facebook