Fost polițist, beat la volan, a făcut dezastru pe o stradă din Gherla. A făcut scandal și a vrut să fugă VIDEO


Un fost polițist a provocat un accident rutier, azi noapte, pe strada Mintiului din Gherla.


Acesta se afla singur la volanul unui autoturism Dacia Logan, intorcandu-se de la o nunta din Cluj-Napoca.

La un moment dat, a pierdut controlul volanului, dupa ce a ocolit o duba parcata pe marginea drumului, a intrat pe contransens, a sarit peste santul de pe marginea soselei si s-a izbit violent de gardul unei case, scrie dejeanul.ro.

În urma impactului, gardul a fost distrus, iar o mașină parcatăa fost avariată. Conducătorul auto, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a ieșit pe propriile picioare din mașină.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă șoferul a refuzat să coopereze și a vrut să plece. Deranjat de camerele de filmat, barbatul a parasit locul accidentului si a luat-o pe jos spre casa. Politistii au incercat sa il opreasca, insa acesta a refuzat. Dupa trei sute de metri, politistii l-au ajuns din urma pe fostul lor coleg si l-au oprit, din nou.

Bărbatul a refuzat să sufle în aparatul etilotest și s-a urcat într-un taxi care îl aștepta, însă vehiculul a fost oprit imediat de oamenii legii. După lungi discuții, acesta a recunosctu că a consumat băuturi alcoolice și a suflat în aparatul etilotest.Rezultatul a fost de 0,43mg/l. Barbatul a fost preluat de un echipaj de politie de la Gherla si transportat la sectia de politie.

Comentarii Facebook