Fost candidat la Primăria Florești reclamă că orăcăie broaștele în comună! Replicile oamenilor sunt fantastice - VIDEO


Un fost candidat la funcția de primar al comunei Florești, Daniel Meze, reclamă că orăcăie broaștele lângă blocuri și sunt oameni care nu se pot odihni. 

Ascultați concertul broaștelor pe care floreștenii de pe str. Porii nr. 110b trebuie să îl audă în fiecare zi. Nu pot ține geamurile deschise! Dacă asta înseamnă localitate civilizată și dacă asta înseamnă primărie responsabilă... eu nu mai am cuvinte. Primăria a fost sesizată și nu a luat nicio măsură. Ce trebuie să facă? Să notifice proprietarul terenului să taie buruienile și să-l curețe de șerpi, broaște, țânțari și mizerii. Fiecare proprietar are și obligații, nu numai drepturi. Nu poate face ce vrea cu proprietatea sa, nu poate deranja pe alții”, a reclamat Meze

Acesta a spus că Primăria ar trebui să amendeze pe proprietarii terenurilor, care nu curăță zona și broaștele își fac de cap.

Floreștenii au pornit o avalanșă de glume pe seama acestei postări:

”Tu de ai fi primar ai face minuni în comuna. Dacă ar fi după tine ai muta broaștele la marginea comunei să nu te mai deranjeze”.

”Daniel Meze ”cel cu mintea odihnita” lovește din nou cu un articol de senzatie....bravo Daniel … ține-o tot așa… așteptam un număr de ”stand up” comedy data viitoare”.

”Așa e! Dimineața se aud și păsărele ciripind și seara cântă greierii. E groaznic. Să se ia măsuri!”.

”Dar daca est LA tara cine vrei se cante Florin Salam ? Lasă că sună bine si e relaxant!”

”De fapt tu ești singurul care se plânge p'acilea...Tu de ce te-ai mutat in Floresti din Bihor? Erau canguri acolo?”.

Comentarii Facebook