Fonduri suplimentare pentru reabilitarea drumurilor din județ. Câți bani a alocat Consiliul Județean Cluj



Consiliul Județean Cluj anunță că a adoptat, miercuri, un proiect de hotărâre prin care va aloca fonduri suplimentarepentru executarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor județene

Potrivit reprezentanților CJ Cluj, ân acest sens, în ceea ce privește lucrările de investiții aflate în plină derulare pe drumurile județene, a fost alocată suma de 1.000.000 lei ca urmare a decontărilor situațiilor de lucrări finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.). Astfel, în ceea ce privește suma totală decontată prin intermediul P.N.D.L. 2016-2017 pentru drumurile județene aflate pe teritoriul județului Cluj, aceasta este de 1.896.060 lei.

În ceea ce privește lucrările de întreținere curentă și periodică pe drumurile județene, Consiliul Județean Cluj a hotărât suplimentarea bugetului cu suma de 5.000.000 de lei destinați finalizării lucrărilor deja începute, în special cele finale legate de așternerea covoarelor asfaltice și a stratului de uzură.

Această nouă suplimentare de fonduri destinate îmbunătățirii infrastructurii rutiere a județului reprezintă o reconfirmare a priorității declarate a acestui mandat: drumurile județene. Urmare a deciziei de astăzi, clujenii vor beneficia mult mai rapid de noi drumuri județene de cea mai bună calitate ”, a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Comentarii Facebook