Sambata 4 Februarie

UPDATE: Focar de COVID-19 la IPJ Cluj! Mai mulți angajați sunt confirmați pozitiv

UPDATE

Reprezentanții IPJ Cluj transmit că au fost confirmate 14 cazuri de COVID-19

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor.

Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19.

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității.

Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19.

Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță”, transmite Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


------------------------------------------

Un focar de COVID-19 a apărut în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, mai mulți angajați fiind depistați pozitiv.

Conform unor surse, s-au mai îmbolnăvit șeful structurii serviciului logistic, un angajat de la departamentul de audit și mai mulți angajați din departamentele logistice și administrative.

O parte dintre persoanele confirmate pozitiv au fost trimise în izolare la Colina, în timp ce alții au fost trimiși în izolare la domiciliu.

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook