Floreștiul a inaugurat o nouă grădiniță superdotată! Primarul Pivariu mai anunță una ce va fi gata până în vară - VIDEO


Primăria Florești a inaugurat o nouă grădiniță pe strada Urușagului, în zona Terra. Noua locație cu 120 de locuri a fost ridicată de un privat și predată Primăriei, ca și condiție pentru a putea construi și a nu lăsa zona fără o grădiniță, atât de necesară în Florești.

Astăzi, cu bucurie și entuziasm, am deschis porțile unei noi grădinițe în Florești, un spațiu modern, construit după cele mai înalte standarde de siguranță și securitate pentru cei mici.

Această grădiniță cu o capacitate de peste 120 de locuri, reprezintă nu doar o investiție nouă, ci și angajamentul nostru continuu față de viitorul comunității noastre. 

Cu un design interior nordic, care îmbină frumosul cu funcționalul, acest spațiu este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri într-un mediu sigur și primitor”, a precizat primarul Bogdan Pivariu.

Capture1.JPG

Gradinița se află pe strada Urușagului, în zona Terra, și a fost construită de un privat în baza unui PUZ aprobat de Consiliul Local Florești. Aceasta a fost condiția prin care a fost aprobată autorizația de construcție, iar grădinița a fost predată Primăriei Florești, care nu a mai investit de la zero într-o nouă unitate de învățământ. 

Administrația locală a investit 200.000 de euro în amenajarea grădiniței la standardele cerute de lege.

Primarul Bogdan Pivariu a precizat că mai este în construcție o grădiniță similară în zona abatorului, iar până la începerea noului an școlar aceasta va fi finalizată. 

Comentarii Facebook