La balcon ca pe plaja de nudiști, la Cluj. Un tânăr s-a afișat cu TOT ce are și i-a revoltat pe vecini - FOTO


Un tânăr din Cluj-Napoca a reușit să-i revolte pe vecini după ce s-a afișat fără haine pe balconul unui bloc din Gheorgheni. Acesta a fost surprins lângă o tânără care era îmbrăcată corespunzător.

„Viva City, până unde poate ajunge nesimțirea? Ea îi tare că nici nu-i curioasă, stă pe telefon”, a transmis un vecin revoltat pe o rețea de socializare.

Imaginea ar fi fost surprinsă în Viva City, un celebru ansamblu rezidențial privat, unde prețurile la imobiliare sunt extrem de piperate. 

În România, expunerea în public într-o stare de nuditate este ilegală conform Codului Penal, în special în locuri publice sau vizibile de către alte persoane. Acest lucru poate fi considerat o încălcare a bunelor moravuri și poate atrage sancțiuni legale. Este important să respecți legislația și să te asiguri că te porți în mod responsabil în spațiile publice.

Art. 373 Ultrajul contra bunelor moravuri - Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 372, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Definiții:

Ultrajul contra bunelor moravuri: Comportament sau acte în public care sunt considerate ofensatoare, indecente și contrare normelor acceptate de moralitate și decență.

Exhibiționism: Actul de a expune părți intime ale corpului în public, de obicei într-un mod sexual.

Acte sexuale explicite: Comportamente sau reprezentări care arată în mod direct activitate sexuală.

Scopul acestui articol este de a păstra decența în spațiile publice și de a preveni comportamentele care pot ofensa, jigni sau crea disconfort altor persoane.

kk.jpg

Comentarii Facebook