Florești: Are BMW și depășește în fiecare dimineață coloana - FOTO


Șoferița unui BMW este surprinsă în fiecare dimineață în timp ce depășește coloana de mașini la ieșire de pe strada Poligonului în Avram Iancu.

Cei care in fiecare dimineata stati in coloana pe Poligonului pentru a iesi in Avram Iancu.

1. Va convine faptul ca in fiecare dimineata intre 7:35 si 7:45 domnita cu auto BMW negru GJ-2*-K** depaseste intreaga coloana pe contrasens? Daca da, pacat. Ganditi-va ca ea incurca iesirea in Avram Iancu si din cauza ei se mai adauga 10-15 secunde minim la timpul vostru de asteptare in coloana. Daca nu va convine, reclamati si voi acest fapt la 112 pana cand o sa se ia masuri si o sa o vedem la pas sau stand frumos in coloana.

2. Cand avem verde pentru a iesi in Avram Iancu, incercati sa iesiti si pe B2, B1 fiind blocata deseori de catre autobuzul aflat in stationare in statia de autobuz si astfel, poate ca in loc sa stam 7-8 minute in coloana de pe Poligonului vom sta doar 3-4 minute.

Multumesc.

P.S. Daca s-ar intampla o singura data, hai ca as mai intelege ca are omul o urgenta reala. Dar cand in fiecare dimineata, in acelasi interval orar face aceeasi manevra, trebuie sa ramana fara carnet fiindca nimeni nu sta de prost in coloana aceea pt. ca smecherii sa depaseasca pe contrasens”, scrie un floreștean pe grupul Trăiesc în Florești - Cluj.

Comentarii Facebook