Fiul polițistului bătăuș din Câmpia Turzii e mare CRAI pe Facebook. Mesajele către fosta lui iubită sunt INCREDIBILE - FOTO

 

Fiul agentului Nicolae Vălean de la Postul de Poliţie  Luna, care riscă să fie dat afară din poliţie, după ce a provocat un imens scandal la discoteca Armaghedon din Câmpia Turzii se crede un mare crai. 

 

Cei care îl cunosc pe Rareţ Vălean, fiul agentului, spun că acesta nu îşi poate controla emoţiile. Rareş a fost îndrăgostit orbeşte de o tânără, Cristina Susana, dar relaţia nu a prea mers iar în primăvara acestui an, totul s-a sfârşit.

 

 

Postările de pe pagina de facebook a lui Sergiu Vălean demonstrează că acesta nu a trecut prea uşor peste această despărţire.

 

Dacă anul trecut Rareş Vălean posta mesaje cu trimitere la marea lui iubire, aproape siropoase, acestea au căpătat o tuşă aproape violentă, în cursul acestui an.

 

În 23 septembrie 2012, Rareş posta o poezie scrisă chiar de către el, care are rimă şi cursivitate. ”În club nu dansez, şansa aia e minimă/ Ştii că eu dansez doar pe bătaia ta de inimă/ Habar n-am cum, da e şi amuzant/ Nu-mi trebuie Red Bull, eşti cel mai bun energizant”.

 

 

În cinci martie, Rareş posta un mesaj violent. ”Decât să întreţii o curvă, m-ai bine creşti o copilă”.

 

 

Sentimentele revin iar la normal în iunie 2013, când tânărul a postat un alt mesaj cu trimitere la fosta lui mare iubire: ”Tu urăşte-mă cât poţi de tare, eu te voi iubi! Fiindcă tot ce aud în timpane, e vocea inimii!!!”.

 

Se pare că în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Clubul Armaghedon din Câmpia Turzii, nu a mai rezistat și și-a ieșit din minți când și-a văzut fosta iubita cu altcineva. Rareș Vălean și-a chemat tatăl, pe polițistul Nicolae Vălean, împreună cu care și-a bătut rivalul, dar și pe fosta iubită. Un alt tânăr care a intervenit în altercație a fost bătut.

 

Citiți AICI detalii despre cele întâmplate la Clubul Armaghedon.

Comentarii Facebook