Firma DIFERIT face deszăpezirea pe drumurile clujene, dar nu are utilaje. Contractul e de 2,1 milioane de euro

 

Firma Diferit a câștigat licitația privind deszăpezirea drumurilor naționale din județul Cluj, dar nu are utilaje, folosindu-le pe cele vechi din bazele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj.

 

Conform contractului semnat cu DRDP Cluj, SC Diferit SRL încasează 9.746.895,64 lei fără TVA pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județul Cluj și ar fi trebuit să aibă 79 de utilaje, dar firma Diferit, abonată la contracte pe bani publici, dispune numai de 7 utilaje proprii.

 

Din 22 de ultilaje multifuncționale pentru deszăpezit, firma Diferit dispune numai de 4, și se mai ”laudă” cu alte 3 buldoexcavatoare. În rest, nu are autobasculante cu lamă, autofreze, automacara, incărcător frontal, toate solicitate prin contract.

 

Firma Diferit se ocupa până acum numai de asfaltări și a câștigat un contract gras cu Primăria Cluj-Napoca, dar și cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, pentru terminarea lucrărilor la centrura Vâlcele - Apahida.

 

Acum, tot de la DRDP Cluj s-a ”servit” cu acest contract de deszăpezire, în valoare de 9,7 milioane de euro (2,1 milioane de euro).

 

Comentarii Facebook