Filmări cu o elevă de 11 ani din Cluj in relații intime cu un elev de liceu, distribuite pe grupurile de elevi si părinți


O elevă de 11 ani, din clasa a cincea, de la Școala ”Avram Iancu” din Câmpia Turzii a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu un elev mai mare, de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan”. Imaginile au ajuns apoi pe telefoanele elevilor din toata scoala si nu numai, fiind distribuite si pe grupurile de părinți.

Cazul nu a ajuns la IPJ Cluj, ci a fost reclamat direct la procurorii de la DIICOT Cluj.

DGASPC Cluj a confirmat incidentul, fetița fiind plasata de urgență la un Centru de primire în regim de urgență din Cluj-Napoca. Oficialii Direcției de Protecție a Copilului Cluj spun ca fetița a fost atrasa intr-un anturaj periculos.

R.F.A., elevă la Câmpia Turzii, aflată în plasament, a fost filmată în luna februarie de către un adolescent în timp ce întreținea relații sexuale cu un alt adolescent, filmulețul fiind distribuit la colegii fetei. Influența, anturajul nepotrivit în care a intrat RFA a fost districtivă, în pofida intervenției de specialitate și a atenției de care a beneficiat această fetiță.

Copilul, imediat ce s-a primit informația, a fost plasat în regim de urgență, la uncentru de primire în regim de urgență din Cluj-Napoca, unde beneficiază de găzduire, servicii medicale și consiliere psihologică. Au fost anunțate imediat DIICOT-ul, Poliția Câmpia Turzii, ancheta acestui caz fiind în desfășurare”, a precizat Monica Filip, șef serviciu la DGASPC Cluj, conform Turda News.

Elevul poate fi acuzat de viol si de distribuire de materiale cu caracter pornografic.

Comentarii Facebook