Fetiță trasă de urechi și bruscată în autobuzul școlar de o polițistă locală din Florești


O fetiță de 9 ani a fost trasă de urechi și bruscată în autobuzul școlar de o polițistă locală. 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la un incident care s-ar fi derulat într-un mijloc de transport elevi, care se deplasa în comuna Florești.

Din relatările minorului si reprezentantului legal, la data de 17 septembrie, în timp ce se afla în autobuzul școlar, acesta ar fi avut discuții contradictorii cu un alt elev, motiv pentru care a intervenit un funcționar public din cadrul primăriei.

Conform datelor transmise în actul sesizării, funcționarul public l-ar fi agresat fizic pe minorul în vârstă de 9 ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, precizează Poliția Cluj

Se pare că fetița a fost implicată într-o ceartă cu alți copii, iar polițista locală care îi supraveghea a intervenit ș a tras-o de urechi pe copilă. În plus, i-a sucit mâna, iar fetița a sărit din autobuz de frică. 

Un astfel de personaj nu are ce căuta în sistem, în condițiile în care job-ul ei este acela de a asigura siguranța copiilor, în niciun caz nu de a-i lovi sau speria. Cu ce drept pune ea mâna pe copilul meu?

Dacă fata mea nu avea telefon mobil ce ne făceam? Cum o găseam? A sărit efectiv din autobuz de frica ei. Ca să nu mai menționăm faptul că toată tremura de frică. Comportamentul acestei femei trebuie sancționat, nu are ce căuta lângă elevi. Putea să iasă mult mai rău”, a spus tatăl fetiței, conform gazetadetransilvania.ro.

Comentarii Facebook