Fetita din Calarasi, care a asistat la moartea mamei, este internata in spital. Va fi dat in plasament


Fetita de 2 ani, din comuna Calarasi, care a asistat la crima comisa de iubitul mamei sale, este internata la sectia de Chirugie Pediatrica a Spitalului din Turda.

Micuta Bianca Diana Caszonyi sufera de o afectiune cardiaca de la nastere si a fost internata acum in spital, urmand sa fie data in plasament.

"Fetita are probleme de sanatate de la nastere cu inima si acum e in Spitalul din Turda, la Sectia Chirurgie Pediatrica. Eu am vorbit miercuri, 26 octombrie, cu mama la Primarie cand a venit sa primeasca ajutor social. Vestea a socat intreaga comunitate si acum fac o ancheta sociala pentru a stabili ce se va intampla cu fetita. Eu voi propune sa fie data in plasament", a declarat pentru Stiri de Cluj Ana Sorina Gazdac, asistent social in cadrul Primariei Calarasi.

Aceasta a mai spus ca in acest caz vorbim despre o familie de tigani, dar care la ultimul recensamant s-a declarat de etnie romana.

"Sunt tigani, dar in acte s-au declarat romani. Cei trei locuiesc aici in comuna, unde mama victimei are doua case. Se mai desparteau, dupa care se impacau si uneori plecau cu lunile din localitate. Pana acum nu am avut probleme", a mai spus Ana Sorina Gazdac.

Fetita era foarte bine ingrijita, iar asistentul social nu isi explica de la ce a izbucnit scandalul, in urma caruia tatal fetitei si-a omorat concubina. Citeste AICI detalii despre crima.

Comentarii Facebook