Festivalul inghetatei revine in Piata Unirii


Festivalul inghetatei, aflat la cea de-a doua editie, aduce cei mai mari producatori in Piata Unirii incepand de saptamana viitoare.

Festivalul va avea loc in perioada 15-19 iunie. "Organizatorii au pregatit spectacole de muzica, dans si teatru (Clubul Vedetelor), jocuri, concursuri cu premii si peste 5.000 de inghetate gratuite pentru copii. Practic, se vor distribui in scoli vouchere emise de catre toti producatorii prezenti la festival, iar copiii vor putea veni in Piata Unirii cu voucherul primit de la scola pentur a primi gratuit  o inghetata de la producatorul care a emis acel voucher. Toti cei care cumpara o inghetata la Festival intra automat intr-o tombola cu premii constand in role, carti si o bicicleta performanta", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj-Napoca.  

La prima editie a Festivalului de inghetata, care a avut loc in 28-30 mai 2010, au fost aproximativ 10.000 de vizitatori pe zi, si un total de 30.000 de vizitatori.

 

Vezi si...

Oana Boc, sotia premierului, a vizitat standurile de la Festivalul de Inghetata din Piata Unirii si a gustat dintr-o inghetata cu capsuni - VIDEO

Comentarii Facebook