Femeie legata de 11 zile de pat la Spitalul din Turda! Fiica ei a filmat-o VIDEO


O femeie de 66 de ani este legata de 11 zile de pat la Spitalul din Turda pentru ca unitatea sanitara nu are destui angajati pentru a o supraveghea. Fiica ei i-a filmat ranile provocate de tifonul cu care este legata.

Femeia a fost legata de pat imediat dupa ce a fost operata de ocluzie intestinala. Fiica acesteia s-a revoltata, dar medicii i-au spus ca nu au cum sa o supraveghere pe mama ei pentru ca personalul este putin. "Cere apa, cere supa, scrie pe bilet sa o dezlegam. Vreau sa stiu cum poate fi tinut un om in stare constienta atatea zile legat de pat? Se zbate ca pestele pe uscat si nimeni nu ii da nimic, nu ii facea nimic", spune femeia pe filmul realizat in Spitalul din Turda, langa patul mamei sale, citata de stirileprotv.ro.

Conducerea spitalului sustine ca femeia trebuie sa stea nemiscata pentru a nu se detuba, iar ranile i-au aparut pentru ca se zbate prea mult.

"Ne confruntam la nivelul spitalului cu lipsa de personal. Mai sunt si alte metode de retrangere, dar astea sunt posibilitatile noastre", a spus Georgeta Bica, directorul Spitalului municipal Turda.

 

Rudele vor sa dea in judecata spitalul.


Comentarii Facebook