Femeia din Cluj care a relatat ”cazul de abuz de la Oncos” a recunoscut oficial că a MINȚIT - VIDEO


Clujeanca furioasă pe o nedreptate produsă unuia dintre clienții Oncos, un cetățean Marocan care ar fi fost furat de casier, a recunoscut public că totul a fost o minciuna.

După cum bine știți eu am făcut postarea despre Oncos (casier și băiatul de culoare) îmi cer mii de scuze și vanzatorului si chiar si șefului de magazin ca am aplecat urechea la povestea spusă chiar de cel care a fost in spatele acelui baiat la magazin, care este și prietenul meu si avem o fetita impreuna. 

Cand mi-a spus povestea am plecat urechea crezandu-l pe el un om bun care a vrut sa facă un bine ca uite ce s a intamplat. Dar se pare ca totul a fost o minciuna care a iesit la iveala si bine ca a iesit. Am învățat o lecție din asta sa nu te încrezi în nimic dacă nu vezi tu cu ochii tai. 

Încă o data îmi cer mii de scuze casierului și șefului de magazin pentru cele întâmplate”, precizează Manciu Adriana.

Vezi AICI imaginile VIDEO în care se vede că femeia nici nu a fost în magazin.

Clujenii care au citit postarea ei i-au spus în față că e mincinoasă

Clar aveti o problema grava.C um sa minti in halul acesta? Sa faci un om gunoi si in toate felurile? Sa ii faci probleme? Ati spus clar ca ati fost acolo si i-ati cerut casierului sa ii dea restul corespunzator. Minciuna are picioare scurte, rusine sa va fie, sa vrei sa faci rau e trist”.

Nici măcar nu a fost în magazin, ca asa scrie în știre. În spatele domnului marocan, a fost un singur domn. În postarea care ați făcut-o ati spus ca erați în spatele domnului care a fost pacalit.

Unele cred ca aveți prea mult timp, nu mai aveți ce posta, nu aveți altceva de făcut și stați sa inventați povesti. Ați rezolvat ceva? NU! Decât ca v-ați ales cu un dosar penal, ati facut acuzații false la adresa casierului...ce pot sa va mai spun??? Sărbători fericite, si poate ca data viitoare dacă va mai gândiți sa mai faceți vreo știre falsa, gândiți-vă de 100 de ori înainte, % la % veți mai avea un dosar în plus.

Va spun sincer, eu în locul casierului va dadeam în judecata, dar nu e timpul pierdut. Dacă copilul dumneavoastră va minte cu ceva anume, ce o sa îi spuneți? Lasă mami, ca și eu mint...o facem în familie ? Nu va supărați, dar este PENIBIL ceea ce ați făcut dumneavoastră, și nu înțeleg de ce ați vrut sa ii faceți rau casierului aiurea. Cum a spus și o doamna mai sus... Minciuna are picioare scurte”, a mai comentat un clujean pe grupul Mămicilor.


Comentarii Facebook