Femeia care şi-a aruncat în aer apartamentul din Floreşti a mai fost condamnată şi pentru pruncucidere

 

Margareta Jula, femeia de 62 de ani care şi-a aruncat în aer apartamentul din Floreşti, în noaptea de 1 spre 2 iulie, a fost condamnată şi pentru pruncucidere.

 

16 apartamente din Floreşti, de pe strada Gheorghe Doja, şi 6 maşini au fost afectate de explozia pusă la cale de Margareta Jula, femeia care nu a dorit ca banca să îi ia locuinţa.

 

Procurorii au cerut arestarea preventivă a femeii, ţinându-se cont şi de faptul că a mai comis un omor, dar şi pentru că, în timpul audierilor, a dat declaraţii contradictorii.

 

"Reprezentantul Parchetului susţine propunerea privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpată pe o perioada de 29 zile. Inculpata a săvârşit infracţiunea pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de patru ani, iar lăsarea ei în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică. .(...) Un asemenea pericol s-a dedus în speţă din gravitatea faptei, din modul concret în care aceasta a fost săvârşită, din conduita inculpatei în societate (a comis un omor), precum şi din atitudinea pe care acesta a avut-o după comiterea faptei (atitudinea în timpul urmăririi penale de emitere de declaraţii contradictorii fără explicaţii plauzibile)", se arată în încheierea penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, prin care s-a dispus arestarea Margaretei Jula sub acuzaţia de distrugere.

 

Procurorii au subliniat că femeia a deşurubat cu bună intenţie un racord de gaz şi a lăsat aprinsă o candelă pentru a se asigura că apartamentul va fi distrus. 

 

Conform unor surse judiciare, în anii '80 Margareta Jula a făcut închisoare pentru ucidere din culpă, fiind acuzată că şi-a omorât copilul nou-născut.

 

Femeia din Floreşti şi-a aruncat casa în aer ca să nu i-o ia BANCA. Citeşte o poveste demnă de filmele americane

Comentarii Facebook