Faptele bune trebuie spuse! Gestul plin de respect al unui șofer CTP față de un “bunic” care a ratat autobuzul - FOTO


Gesturile frumoase trebuie făcute publice pentru că lumea e copleșită oricum de probleme si are nevoie de asa ceva. Șoferul unei linii metropolitane, M43, a oprit mașina pe marginea drumului pentru a lua un bunic care nu ajunsese in stația de autobuz.

Scena s-a petrecut marți dimineața, la ora 8.12, dupa stația de la Bonas, din Dezmir. “Bunicul” nu a mai apucat sa ajungă in stație, dar șoferul l-a văzut si a oprit dupa intersecția cu strada Planoarelor. 

Călătorii din autobuz au apreciat gestul si nimeni nu a scos un cuvânt negativ. Omul care a întârziat a mulțumit frumos pentru ca a fost ajutat si apoi a mulțumit încă o dată si la coborâre.

Se pare ca la țară oamenii au mai mult respect si se se ajută intre ei. 

Respect șoferului care a facut un gest mărunt, dar care a însemnat mult pentru “bunicul” călător.

--------------------

UPDATE

Cei de la CTP Cluj l-au identificat pe șofer și l-au felicitat: ”Cu siguranță azi șoferul Zsigmond Benedek, angajat al CTP Cluj-Napoca,  a reușit să dea un exemplu și pentru ceilalți colegi.

Colegul nostru a făcut un gest, marcat de respect și înțelegere, în această dimineață la ora 8:12, pe linia M43. A preluat în condiții de siguranță, așteptând puțin  după stația Bonas, un călător mai în vârstă, care nu  reușise să ajungă la timp  în stație. Acesta a mulțumit șoferului pentru gest. 

Exemplu de urmat și de alți colegi. Dăruim fapte și gesturi care să ne ofere tuturor o viață mai bună în Cluj-Napoca și în zona metropolitană”, au scris cei de la CTP Cluj.

Comentarii Facebook