Miercuri 24 Aprilie

Fanii Roxette, nemulţumiţi de organizare: "Nu am fost lăsaţi să stăm jos! Am fost scoşi afară sub ameninţarea oamenilor de ordine"

 

Cei mai mulţi fani care au fost la concertul Roxette de joi seara s-au plâns de întreaga organizare a evenimentului.

"Concertul Roxett este cea mai proastă organizare din ce am văzut vreodată. Când am cumpărat bilete la pretul de 120 RON în zona Gold Circal ni s-a spus că vom sta jos, iar în momentul când am vrut să ne odihnim oriunde în stadion am fost scoşi afară sub ameninţarea oamenilor de ordine că am îndrăznit să ocupăm 4 locuri dintr-un stadion gol. Vă puteţi imagina ţinând cont că avem între 45 şi 50 de ani", ne-a scris Bor Emilia, o cititoare Ştiri de Cluj pe adresa redacţiei office@stiridecluj.ro

De asemenea, şi Anca, o altă cititoare Ştiri de Cluj ne-a scris că "am fost ridicată de pe scaune. Mă pusesem la întâmplare pentru a mă odihni puţin, 2-3 minute. Însă atunci a venit la mine o domnişoară şi mi-a spus că li s-a dat ordin să nu lase pe nimeni să stea jos deloc, ci să meargă pe stadion, pentru a crea atmosferă".

Dacă aţi surprins un incident care poate reprezenta o ştire, puteţi trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.
 

Comentarii Facebook