Falși angajați de la compania de gaz, prinși la Cluj. Sunt responsabili pentru furturi de peste 150.000 lei



Polițiștii clueni au destructurat o grupare de hoți specializați în furturile din locuințe, iar infractorii au fost reținuți pentru 24d e ore, aceștia fiind acuzați furturi comise pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu.

Cei patru bărbați sunt bănuiţi că ar fi pătruns, sub pretextul verificării instalaţiei de gaz, în locuinţele a opt persoane din Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu, de unde ar fi sustras bani şi bunuri.

Potrivit polițiștilor, la data de 16 octombrie, doi dintre cei implicaţi au fost depistaţi pe raza municipiului Cluj-Napoca şi reţinuţi pentru 24 de ore. Autovehiculul cu care se deplasau aceştia a fost oprit în trafic de către poliţişti, iar în urma controlului efectuat, au fost găsite bijuterii din aur care ar fi fost sustrase, în aceeaşi zi, dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Oradea.

În continuarea cercetărilor, la data de 2 noiembrie, poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, alţi doi bărbaţi cu care ar fi acţionat cei depistaţi anterior.

În sarcina celor 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani, au fost reţinute 8 furturi din locuinţe comise pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu total de circa 150.000 de lei.

Pentru trei dintre aceştia a fost dispusă măsura arestării preventive, iar faţă de unul s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Comentarii Facebook