Expo Mariaj la Iulius Mall Cluj! Ce oferte are târgul de nunți

 

Iulius Mall Cluj va găzdui duminică, 17 martie, un târg de nunți între orele 10.00 - 22.00.

 

Târgul de profil le va oferi tinerilor care îşi planifică cel mai important eveniment din viaţă soluţii personalizate pentru a le transforma nunta într-un moment unic. Expo Mariaj Mall reuneşte aproximativ 30 de expozanţi, care îşi vor prezenta oferta la parterul Iulius Mall, între orele 10.00 şi 22.00. Cei care doresc să îşi organizeze cea mai aşteptată petrecere din viaţa lor pot afla care sunt noile tendinţe din domeniu şi pot găsi răspunsurile potrivite pentru dorinţele lor, oferite de firme locale, dar şi din alte regiuni ale ţării. 

 

Domnişoarele aspirante la titlul de mireasă vor găsi rochia perfectă la standurile Fashion Princess, Casa Tania şi Salon Dya, oferte generoase de costume de bărbaţi vor fi prezentate la standul Dinasty, iar domnişoarele de onoare sunt invitate să îşi aleagă ţinutele de la Nichi.

 

Cei nehotărâţi în privinţa bijuteriilor pe care le vor purta în ziua nunţii vor găsi la Expo Mariaj Mall cele mai frumoase modele, iar doritorii de efecte speciale pot opta pentru decoraţiuni spectaculoase, gheaţă sau lampioane. Expozanţii vor oferi soluţiile ideale pentru machiaj şi detalii vestimentare, dar şi pentru invitaţii de nuntă şi chiar săli de evenimente. Participanţii îi vor ajuta pe tineri să îşi îndulcească invitaţii, aleagând cele mai fine prăjituri şi torturi delicioase.

Comentarii Facebook