Sambata 26 Octombrie

Explozie într-o comună din Cluj! Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri grave. A fost solicitat elicopterul SMURD - VIDEO


Un bărbat a fost transportat la spital cu răni grave, în urma unui incendiu care a izbucnit vineri după masa în Bonț, comuna Fizeșu Gherlii. 

,,Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gherla și a Detașamentului Dej au fost alertați de puține momente cu privire la o solicitare care a anunțat o posibilă explozie, într-o casă de locuit, din localitatea Bonț, comuna Fizeșu Gherlii.", transmite IPJ Cluj.

La fața locului au fost trimise două autospeciale pentru stingerea incendiilor din cadrul Punctului de Lucru Gherla și a Detașamentului Dej.

Echipajele operative au lichidat imediat incendiul, iar un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a primit primul ajutor calificat la fața locului. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri pe o mare suprafață din corp.

Bărbatul este în stare de conștiență, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru transportul acestuia la spital.

IMG-20240614-WA0049.jpg


Comentarii Facebook