Explozie in Turda! 16 apartamente au fost avariate si doua persoane ranite. Mai multe familii au fost evacuate - VEZI VIDEO

 

O explozie s-a produs luni seara, in jurul orei 22.30, intr-un bloc de pe Calea Victoriei din Turda. O butelie a sarit in aer intr-un apartament de la etajul 1, iar doua persoane au fost duse la spital cu arsuri.

 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU), locotetentul Andrei Biris, a declarat pentrru Stiri de Cluj ca suflul exploziei a avariat 16 apartamente. "Sunt geamuri sparte si tocul usilor a fost dislocat. Din primele informatii rezulta ca structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata. Cele doua persoane prezinta arsuri la maini si partea superioara a corpului", a mai spus Biris.

 

Cele doua persoane ranite au fost transportate la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. Pompierii si politistii au demarat o ancheta pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea exploziei.

 

Din primele informatii rezulta ca incidentul a avut ca si cauza scurgerile de gaz dintr-o butelie aflata in unul dintre apartamente.

 

Mai multe familii au fost evacuate si isi vor petrece cel putin noaptea de luni spre marti in caminele scolare, a declarat, pentru Mediafax, viceprimarul municipiului, Mircea Irimie Vicentiu.

 

Blocul va fi pazit peste noapte de jandarmi, si, potrivit autoritatilor, nu exista riscul ca imobilul sa se prabuseasca.

 

Comentarii Facebook