Experții Primăriei lovesc din nou. Iluminatul de pe malurile Someșului e o catastrofă: „Nu vă luați de lumini, sunteți pe pista aeroportului”


Clujenii trebuie să stea cu ochii ațintiți doar pe activitatea administrației locale în ultimii ani. „Experții” Primăriei eșuează lamentabil la cele mai banale proiecte de modernizare a orașului. Lucrările de modernizare a malurilor Someșului nu au fost încheiate conform termenului, în aprilie 2023, zona de promenadă încă nu este finalizată, iar clujenii deja sunt îngrijorați de calitate acestora. 

Bănci fără spătar și lumini la nivelul solului, nu este foarte clar cum își alege administrația Boc proiectanții dacă aceștia reușesc să creeze polemici la cele mai banale situații. Oare unde își petrec serile proiectanții Primăriei dacă li s-a părut o idee excelentă să plaseze pe malurile Someșului „lumini de tip Untold” și bănci pe care cu greu le poți numi „de șezut”? 

„Este normal sa se scurga pământul peste alei , sa arate așa luminile de tip Untold din marea esplanada încă neinaugurata cu mii de panglici, a proiectului socialist “Amenajarea Someșului”? Jumătate din lumini merg prost sau deloc, aleile sunt pline de pământ drenat de ploaie, netasat, practic poți să cazi și să mori în Someș fără probleme, este mai rău decât pe gheață”, a transmis un clujean pe „Clujul civic”.

„Iluminatul acela va fi o problema permanentă. Vor exista segmente de balustrada defecte și stalpi. Acolo va fi necesara multa intretinere”; „Nu vă luați de lumini!!! Merg foarte bine, sunteți pe pista aeroportului. Pământul e de la roțile avioanelor”; „Pe malul înclinat de vizavi e plin de șiroiri, tot pământul e adus peste alei și făcut noroi de calitate la fiecare ploaie, iar iluminatul ăsta la nivel de talpă e o catastrofă, orice ar spune experții primăriei. Specialiștii adică” - au comentat și alți clujeni. 

Primarul Emil Boc susține că lucrările la malurile Someșului vor fi finalizate în luna octombrie a acestui an. De asemenea, edilul precizează că clujenii vor avea cu 1,2 hectare mai multă suprafață verde decât era înainte. Această suprafață verde se rezumă mai ales la numărul de copaci plantați, care potrivit administrației locale ajunge la 1000. Nu este însă clar, câți dintre arborii plantați vor supraviețui.

Foto/video: Facebook/Clujul civic - Claudiu Olenici

Comentarii Facebook