Evaluarea Națională 2023: 24 medii de 10 pentru județul Cluj


Au fost afișate primele rezultate la Evaluarea Națională 2023! 24 de elevi din județul Cluj au reușit performanța de a obține 10 „curat” la examenele din cadrul Evaluării Naționale.

Cele mai multe medii de 10 au fost înregistrate la Şcoala Gimnazială „Ioan Bob” (4 medii de 10), urmată de Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” și Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” (câte 3 medii de 10), Liceul Teoretic ”Avram Iancu” și Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” (câte două medii de 10). Pe lângă acestea, mai sunt mai multe școli din Cluj au înregistrat câte o medie de 10. 

Notele obţinute de elevii de clasa a 8-a din judeţul Cluj, la examenul de evaluare naţională, sunt publicate pe site-ul edu.ro. Elevii absolvenţi ai clasei a opta trebuie să aibă la îndemână codul de candidat cu ajutorul căruia vor afla ce notă au luat la Evaluarea Naţională. De asemenea, până la ora 14:00, elevii claselor a 8-a vor avea afișate notele la avizierele unităților de învățământ și pe site-ul Ministerului Educației. 

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației, 94 de elevi din București au obținut media 10. La nivel național, cele mai multe medii de 10 au obținut elevii din județul Iași (28), urmați de Cluj (24), Dolj (23) și Timișoara și Vâlcea, câte 19.


harta.jpg

Comentarii Facebook