Eroi sau inconștienți! Doi clujeni sparg gheața de pe Someș la minus 7 grade Celsius - VIDEO

 

Doi clujeni au fost filmați în timpul unei operațiuni extrem de periculoase: spărgeau gheața de pe râul Someș, deși afară erau cel puțin minus 7 grade Celsius.

 

Doi oameni care incercau sa rupa podul de gheata format pe Somes intre podul de la Flip si cel din Piata Abator. Mentionez ca afara erau -7 grade, iar unul din ei era intrat cu picioarele complet in apa. Celalalt era pe margine si incerca cu o sfoara si o ancora la capatul opus, sa rupa gheata in doua. Au reusit intr-un final sa porneasca in aval bucata aceea mare de gheata. Felicitari celor doi ca au indurat frigul de afara si din apa pentru a face un lucru de apreciat. 

 

Trebuie totusi sa ai destul curaj sa intri in apa aceea inghetata, chiar daca ai cizme sub forma de pantaloni  din cauciuc. Si pe deasupra, la un moment dat a intrat mai adanc in apa, pana la brau, unde din cate zicea, era spart echipamentul si i-a cam intrat apa la bord”, ne-a scris Florin Chirilă, cititorul Știri de Cluj care a realizat filmarea. 

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imaginile pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook