Joi 28 Octombrie

Emil Boc susține că vaccinarea este singura cale 100% sigură pentru a intra la UNTOLD, dar și la alte evenimente: nunți, botezuri - VIDEO


Primarul Emil Boc a comentat sentința dată de Curtea de Apel Cluj, care susține că nu este legală condiționarea vaccinării sau a testării de participarea la festivaluri, concerte, nunți sau botezuri. 

Despre organizarea Untold, primarul Emil Boc a spus că este ”victoria noii normalități asupra pandemiei. Merită felicitați toți cei care s-au vaccinat și se vor vaccina pentru acest festival. De departe cea mai ușoară participare la festival este vaccinarea. Recomandarea mea este să dăm semnalul că viața revine la normal. 

Normalitatea trece prin vaccinare. Eu voi acorda tot sprijinul pentru ca evenimentele să se poată derula. În luna iulie vom aproba finanțarea publică pentru alte evenimente, din sectorul cultural. 

Dragi festivalieri, haideți să ne vaccinăm și apoi să ne bucurăm de festivaluri”, a explicat primarul Emil Boc.

Untold are loc în septembrie. Vezi data exactă și condițiile de participare

Curajul celor de la UNTOLD trebuie apreciat pentru că nu au abandonat lupta până în ultimul moment și sunt încă pe baricade, a mai spus Emil Boc. 

Primarul Clujului a comentat și sentința dată de Curtea de Apel Cluj, care anulează în parte Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, care condiționează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR.

Eu aș recomanda tuturor să se vaccineze, pentru că aceasta este calea sigură pentru a se intra la festival, Până în septembrie vor mai apărea precizări oficiale, ale guvernului, dar aproape sigur pe baza vaccinului se va intra sigur la festival. Celelalte lucruri nu sunt 100% sigure. Eu recomand vaccinarea pentru reluarea vieții, pentru salvarea slujbelor și pentru o nouă șansă”, a completat primarul. 

Curtea de Apel Cluj a anulat condiționarea participării la nunți, concerte, botezuri de dovada vaccinării

Comentarii Facebook