Emil Boc nu e de acord cu relaxările: Să se ia măsuri în interes public, nu politic


Primarul Emil Boc susține că relaxările acum nu sunt bine venite și că ar trebui măsuri de siguranță, nu măsuri luate în scop politic.

Dacă mă uit puțin spre Europa este un tsunami, este un val care vine, și cam așa a fost de care fiecare data. Ce înseamnă? Încă nu am scapat de pandemie. Ultimul val, din nefericire, a adus foarte multe pierderi de vieți în România, pentru ca am avut un fond scăzut de vaccinare. Acum, uitandu-ma ce se întămplă în Franța, Europa, Belgia, Italia, tot mai mult se vorbește despre obligativitatea vaccinării în sistemul medical.

Trebuie un grad mai ridicat de vaccinare

De asemenea, se vorbește despre obligativitatea certificatului verde pentru multiple și diverse activități, care sa includă și doza 3. Ar trebui și noi, acum, sa ne asigurăm ca avem un grad de vaccinare cat mai ridicat, ca în momentul în care vine valul ăla la noi să nu mai avem așa probleme.

Boc vrea ca Guvernul să ia măsuri pentru siguranța românilor și nu pentru interesul unui partid

Sper ca Guvernul sa ia măsuri pentru siguranța românilor și nu pentru interesul unui partid sau altul. Eu am încredere in capacitatea domnului Rafila de a fi expert și om politic, sa ia deciziile cele mai potrivite. M-am uitat la Germania, si oricat de nepoluare ar fi unele măsuri, au făcut ce trebuie pentru interesul general”, a spus primarul Emil Boc, la Napoca FM.

Comentarii Facebook