Emil Boc luat la rost pe centura Bulevardul Muncii - Apahida de proprietarii de terenuri care blocheaza drumul - VIDEO


Proprietarii terenurilor care au cedat pamant pentru construirea centurii Bulevardul Muncii - Apahida, dar nu au fost despagubiti, l-au luat la rost pe premierul Emil Boc.

"Ne-ati promis de multe ori ca primim banii si pana acum nu am vazut niciun leu. Ce se intampla domnule Boc?", a intrebat Ioan David, un barbat care ar fi trebuit sa primeasca suma de 45.000 de lei pentru terenul cedat la centura.

"Pana la inceputul lunii iulie toti banii vor fi in conturile dumneavoastra. Am avut si noi probleme, dar acum Hotararea de Guvern a fost emisa si putem sa va dam banii (n.red. hotararea care stabileste cuantumul exproprierilor)", a raspuns premierul Emil Boc.

Un alt proprietar de teren, Dumitru Salajean, l-a luat si el la intrebari pe Emil Boc. "Domnule premier ne-ati tot promis si nici pana azi nu am vazut banii", a spus clujeanul, iar Emil Boc i-a raspuns: "Acuma ii primiti! Nu ii mai vreti?".

Cinci proprietari de terenuri de pe centura Bulevardul Muncii - Apahida au blocat de cateva luni lucrarile la drum, nemultumiti ca nu au fost despagubiti pentru terenurile lor.

 

Premierul Emil Boc a vizitat miercuri, 8 iunie, centura Bulevardul Muncii - Apahida si a anuntat ca lucrarea va fi data in folosinta cel tarziu in luna iulie. Termenul este depasit, daca tinem cont ca lucrarile au inceput in 2006 si ar fi trebuit sa dureze 14 luni.

 

Vezi si...

Emil Boc, in vizita la centura Bulevardul Muncii - Apahida: "Nu am vazut-o gata nici ca primar, nici la premier" VIDEO

Boc: Centura Valcele - Apahida, gata la starsitul anului. Stiti ca Dealul Feleacului e dificil" - VIDEO

Comentarii Facebook