Emil Boc, in vizita la centura Bulevardul Muncii - Apahida: "Nu am vazut-o gata nici ca primar, nici ca premier" VIDEO


Premierul Emil Boc a vizitat centura Bulevardul Muncii - Apahida si s-a aratat si el mirat ca in 5 ani nu s-a reusit terminarea celor 4,5 kilometri de centura. Acum seful Guvernului promite ca va fi gata in iulie.

"Am venit sa vad stadiul lucrarilor. Dupa parerea mea, fara nicio problema, la inceputul lunii iulie poate fi gata. Hotararea este adoptata si publicata (n.red. privind exproprierea prorietarilor de teren de pe centura). Banii sunt la Ministerul Finantelor si in momentul in care se trimite solicitarea ei se consemneaza in cont si se termina aceasta problema", a spus Emil Boc dupa ce a vizitat centura.

Intrebat ce parere are despre faptul ca in Romania se lucreaza cam greu, premierul a spus: "Ba imi pare si de aceea am venit sa le arat oamenilor ca hotararea exista, bani exista si numai trebuie sa inchidem aceasta problema".

Emil Boc a avut totusi un regret: "De cand eram primar am inceput aceasta lucrare si nici ca primar nici ca prim-ministru nu am reusit sa ii vad partea finalizata, dar acum sunt cateva saptamani si va fi finalizata".

Lucrarile la centura Bulevardul Muncii - Apahida au inceput in 2006 si ar fi trebuit sa fie finalizate in 14 luni, dar lipsa finantarii si a banilor pentru exproprieri au intarziat proiectul.

 

Centura are 4,5 kilometri si a costat pana acum 26 de milioane de lei.

 

Vezi si...

Emil Boc luat la rost pe centura Bulevardul Muncii - Apahida de proprietarii de terenuri care blocheaza drumul - VIDEO

Boc: Centura Valcele - Apahida, gata la starsitul anului. Stiti ca Dealul Feleacului e dificil" - VIDEO

Comentarii Facebook