Emil Boc, incoltit de oamenii carora le-a luat, acum 4 ani, terenul pentru constructia centurii, dar nu le-a dat niciun ban FOTO si VIDEO

Taranii din cartierul Someseni sunt nemultumiti ca pamantul le-a fost luat, nu au fost despagubiti si, mai mult, statul a incasat impozite de la ei pentru terenurile expropriate pentru constructia centurii bulevardul Muncii-Apahida.

 

"Nu mici nu ne-a intrebat nimeni. Abuziv. A fost recolta de grau, prin 2007, prin mai, eu cand m-am dus acolo am vazut ca deja mi-au rupt semnele si sa mergem la domnul Boc. Am mers la domnul Boc, pe vremea aia era primar, am vorbit cu dansul, vorbesc in numele lui soacra, a lui Ionut Lucretia, si o zis ca nu-i nici un bai ca o sa ne dea, ca il cumpara Primaria, deci se face contract de vanzare-cumpare intre Primarie si noi. Nici in ziua de astazi nu. Pupaza peste colac s-a pus balustrada de nu putem intra la loc, n-am elicopter sa pot intra si nu-l putem lucra. N-avem pe unde intra. O zis sa ne facem alt drum", a declarat Ioan Persa, unul dintre cei care a ramas fara terenul de la marginea Clujului. El sustine ca plateste impozit pe teren desi acesta i-a fost luat inca din 2007.

 

"Mai sus de centura am un pamant. 24 de euro pe metru patrat o zis ca ne da, dar la altii le-au dat 28 si altii cer 32. Si alti primit vreun ban? N-am primit nimic", a spus o femeie care a avut teren in cartierul clujean Someseni.

 

Premierul Emil Boc le-a explicat oamenilor ca Guvernul a alocat in sedinta din 22 iunie 18 miliarde de lei vechi pentru plata despagubirilor. El le-a spus ca procedura este greoaie pentru ca lucrarile sunt deja facute, dar ca fiecare om isi va primi banii care i se cuvin. "Fiecare metru patrat va fi platit, procedura e stabilita", a spus premierul.

 

Emil Boc a inaugurat centura bulevardul Muncii-Apahida.

Comentarii Facebook